Ozzy Osbournen lauluraidat kuulostavat hyvältä pimeyden prinssin tulevalla albumilla – ainakin mikäli Tony Iommiin on uskominen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.1.2022

Black Sabbathista tunnettu kitaralegenda Tony Iommi vierailee vanhan bändikaverinsa Ozzy Osbournen tulevalla sooloalbumilla. Nyt Iommi keroo tuoreessa videossa hieman vuodesta 2021, jonka aikana hän oli kiireinen eri projektien parissa. Videolla Iommi kertoo myös, että pimeyden prinssin tulevalle sooloalbumille tallennettiin hyviä laulusuorituksia.

”Sävelsin kappaleen Ozzyn levylle ja hän nauhoitti oikein hyvät laulut siihen, olin todella mielissäni. Hän lauloi todella hyvin”, Iommi kehuu Osbournen suoritusta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Iommi kertoi tovi sitten Planet Rockille Osbournen albumille säveltämästään kappaleesta:

”Sävelsin koko kappaleen ja soitan sillä. Se on aivan kamala. No ei ole, minä vain vitsailen”, Iommi leukailee, ja jatkaa:

”Se on hyvä. Se on todella hyvä. Ja pidän siitä, mitä Ozzy lauloi sillä. Mielestäni hän teki todella hyvää työtä. Ja luulen, että Chad [Smith, Red Hot Chili Peppersin rumpali] soitti siinä rumpuja. Olen jättänyt sen nyt heidän käsiinsä.”

Osbournen tulevalla albumilla soittavat myös Eric Clapton, Jeff Beck, Zakk Wylde,  Metallican Robert Trujillo, Foo Fightersin Taylor Hawkins ja Red Hot Chili Peppersin Chad Smith.