Kuva: Tim Mosenfelder

Ozzy Osbournen mukaan Geezer Butler ei ottanut häneen yhteyttä sairautensa aikana: basisti kiistää väitteen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.11.2023

Tuoreessa Rolling Stonen haastattelussa pimeyden prinssi Ozzy Osbourne kertoo olevansa kiitollinen entiselle Black Sabbath -kitaristi Tony Iommille, joka on pitänyt häneen yhteyttä sairastelunsa aikana.

Sen sijaan Osbourne heitti lokaa basisti Geezer Butleria kohti, jota hän kutsui ”kusipääksi”, koska Butler ei ollut laulajan mukaan pitänyt häneen yhteyttä ollenkaan.

Butler kuitenkin kiistää Osbournen väitteen sosiaalisessa mediassa.

”Huhujen mukaan Ozzy on loukkaantunut ja sanoo, ettei hän ole koskaan saanut paranemisviestejäni. Yritin ottaa yhteyttä häneen kahdesti hänen sairautensa aikana. Ensimmäinen sähköpostiviestini (8.2.2019) meni hänen toimistonsa kautta, koska minulla ei ollut Ozzyn uutta numeroa, johon voisin lähettää hänelle tekstiviestin. Sharon vastasi, mutta en kuullut mitään Ozzylta”, Butler kertoo ja jatkaa:

”Yksitoista kuukautta myöhemmin (21. tammikuuta 2020) lähetin Sharonille sähköpostia tarkistaakseni Ozin tilanteen. Sähköpostiin ei vastattu. En halua ryhtyä tappelemaan. Kun olen yrittänyt kahdesti toivottaa Ozzylle kaikkea hyvää ilman vastausta, ajattelin, että on parasta pitää hänet yksityisesti ajatuksissani.”

Luetuimmat

Uusimmat