Paha Kaksonen julkaisi uuden musiikkivideon

Paha Kaksonen 2015Suomenkielisen räyhärockin sanansaattaja Paha Kaksonen julkaisi perjantaina 9. lokakuuta uuden singlen ja musiikkivideon. ”Yhden tempun poni” on esimakua bändin ensi vuoden alkupuolella julkaistavalta albumilta. Voit katsoa musiikkivideon yhtyeen uudesta singlestä tästä:

Energinen punk rock -sävyinen biisi on rockjullin taisteluhuuto: ihan sama, vaikka EDM ja muovinen tanssijumputus ovatkin muodissa. Yhdentekevää, mikä musiikkitrendi saa massat hurmokseen. Nämä mullit haluavat edelleen musiikkinsa isokätisesti tulkittuna ja nupit kaakossa.

Keväällä 2016 ilmestyvä ”Kovaäänisten naisten kukkula” tulee olemaan Pahan Kaksosen neljäs uusia kappaleita sisältävä albumi.

on perustettu Jyväskylässä vuonna 2004. Esikuvikseen yhtye on listannut muun muassa Turbonegron, Motörheadin ja AC/DC:n kaltaisia nupitkaakkoismin suuruuksia.

Sinkkua juhlistetaan Jyväskylän Tanssisali Lutakossa julkaisupäivän iltana, kun Paha Kaksonen lämmittelee lauteet Popedalle.

Diskografia:

Paha Kaksonen (albumi, 2006)
Kovaa hyvä tulee (albumi, 2008)
Hekumania (albumi, 2011)
Lisco Inferno (ep, 2013)
Syrjähyppyjä vol. 1 (ep, 2014)
Syrjähyppyjä vol. 2 (minialbumi, 2014)

Kommentoi julkaisua