Paha Uskonto 2020 julkaisi teaserin tulevasta Bad Religion -päivän videosta

Kirjoittanut Niko Kuusela - 3.11.2020
(c) Peero Lakanen

Paha Uskonto 2020 julkaisi maanantaina maistiaisen tulevasta Bad Religion -päivän puolituntisesta videosta. Kansainvälistä Bad Religion -päivää on vietetty lähes säännöllisesti jo vuodesta 1999 lähtien. Bad Religion -päivänä bändi juhlistaa fanien kanssa yhtyeen pitkää uraa sosiaalisessa mediassa.

”Puoleen tuntiin mahtuu 12 Religionin biisiä, enkä olisi näin nopealla aikataululla millään pystynyt toteuttamaan hanketta yksin. Paha Uskonto julkaisi vuonna 1994 EP:n ja päätimme äänittää uudelleen nuo samat kuusi biisiä ja ottaa mukaan myös neljä biisiä, joita bändi veivasi keikoilla. Tämän lisäksi on kaksi täysin uudestaan suomeksi versioitua biisiä”, valottaa Juutinen ja jatkaa:

”Kun Bad Religionin fanisivujen somekanavien moderaattori otti minuun yhteyttä New Jerseystä, oli alun perin puhetta vain biisien äänittämisestä. Pari päivää myöhemmin hän ilmoittikin tarvitsevansa myös videon, koska nämä 12 biisiä striimataan livenä Bad Religionin YouTube- ja Facebook-kanavilla. Päivän aikana striimataan muitakin esityksiä mm. USA:sta, Brasiliasta, Chilestä ja useasta muusta maasta. Hienoa päästä mukaan tekemään tällaista Suomen edustajana.”

Luetuimmat

Uusimmat