Palkittu Enter Shikari väritti ”The Void Stares Back” feat. Wargasm -biisinsä upeaksi videoksi

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.8.2022

Urallaan muun muassa Brittilistan kärkikymmenikössä jo viidesti nähty, jalometallialbumeita kahminut sekä useasti muun muassa Kerrang! Awards -palkinnoilla kuorrutettu Enter Shikari tarjoaa nyt myös visuaalista herkkua. Tuoreeseen biisiin tehdyn videon ”The Void Stares Back” (feat. Wargasm) ohjasi Elliott Gonzo.

Bändi on juuri kiinnitetty Slam Dunk festivalin pääesiintyjäksi vuodelle 2023, ja bändi nähtiin vastikään Reading- ja Leeds -festivaalien päälavalla. Mukana näillä keikoilla nähtiin myös biisin vierailija Wargasm. Ensi vuoden Slam Dunkin esiintyminen tulee olemaan varsinainen spektaakkeli, ja bändi suunnittele jo nyt mitä kaikkea tulee tapahtumaan tuon illan aikana.

Yritän päästä rakastamaani Slam Dunkiin joka vuosi, olemme sitten siellä esiintymässä tai emme”, yhtyeen vokalisti-tuottaja Rou Reynolds kertoo ja jatkaa idean muhineen aina ”Take To The Skies” -juhlista samassa paikassa vuonna 2017:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tästä tulee isoin ”kotikaupunki-showmme” koskaan, onhan myös itse festivaali kasvanut. Ulkona soittaminen on elämäni suosikkijuttuja. On kaunista nähdä ylhäällä taivas ja alhaalla kaikki ihmiset jakamassa samat tunteet ja elämykset.”