Michael Monroe, Sami Yaffa ja Linde Lindström Mikaelissa

Paluu lavoille Mikkelissä – katso kuvat Michael Monroen, Sami Yaffan ja Linde Lindströmin akustiselta keikalta Mikkelin Mikaelissa 28.11.2020

Kirjoittanut Olga Davydova - 4.12.2020

Mikkelissä ei olla päästy nauttimaan kovin useista keikoista erityisesti tänä vuonna, joten loppusyksyn ilmoitus Michael Monroen esiintymisestä tuntui epätodelliselta. Monen fanin onneksi keikka myös pidettiin, vaikkakin pienen yleisön edessä konsertti- ja kongressitalo Mikaelin avoimessa konserttisalissa, jossa noudatettiin tilanteen vaatimia erityisjärjestelyitä. 

Totuttua pienempi yleisömäärä ja akustisten kitaroiden sointi teki tästä esiintymisestä sydämellisemmän ja intiimimmän kuin ehkä normaalisti klubiolosuhteissa olisi ollut. Illan kokoonpanon muodostaneilla Michael Monroella,Sami Yaffalla ja Mikko ”Linde” Lindströmillä oli lavalla hauskaa vitsailun, tarinankerronnan ja muusikoiden uraa halkovan monipuolisen biisikattauksen merkeissä. Musiikin iloinen energia välittyi myös yleisöön, jossa uskaltauduttiin omilta tuoleilta hieman tanssimaankin!

Katso kuvagalleria alta.