Paluu takaisin raskaampaan ulosantiin: The Amity Afflictionin uusi kappale ”Soak Me In Bleach” kuunneltavissa

Australialainen metalcorea soittava The on julkaisemassa seuraavan, ”Everyone Loves You… Once You Leave Them” -nimisen albuminsa helmikuun 21. päivä Pure Noise Recordsin kautta. Albumilta on nyt julkaistu video ”Soak Me In Bleach” -nimisestä kappaleesta, voit katsoa sen tästä:

Yhtye tekee kappaleellaan paluun takaisin raskaampaan ulosantiin. Bändi kertoo halustaan tehdä jälleen raskaampaa musiikkia seuraavasti:

”This album is a result of our re-found love for heavy music. We wanted to make a heavier album to back up our most recent releases to let our fans know that we understand what the majority want to hear from us. We have experimented creatively over the years and are now able to apply what we’ve learnt to what we consider the perfect blend of Amity new and old”.

1. Coffin
2. All My Friends Are Dead
3. Soak Me in Bleach
4. All I Do Is Sink
5. Baltimore Rain
6. Aloneliness
7. Forever
8. Just Like Me
9. Born To Lose
10. Fever Dream
11. Catatonia

Kommentoi julkaisua