Paluun tehneen Biohazardin rumpali kertoo olevansa toiveikas sen suhteen, että bändi ”tekee jotain mahtavaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.1.2023

Yhdysvaltalainen hardcore-veteraani Biohazard ilmoitti hetki sitten paluustaan. Yhtyeen neljä alkuperäistä jäsentä on jälleen yhdessä, ja yhtye suuntaa keikkalavoille vuoden 2023 aikana.

Bändin rumpali Danny Schuler puhui hiljattain Drum Talk TV:n kanssa bändin paluusta ja odotuksistaan.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”[Biohazard] ei ole kiertänyt lähes kahdeksaan vuoteen. Noin vuonna 2015 oli viimeinen vuosi, jolloin olemme kiertäneet. Lopetimme sen jälkeen. Menimme studioon tekemään levyä ja asiat vain tavallaan räjähtivät; kaikilla on hullu persoona”, Schuler kertoo ja jatkaa:

”Seuraavina vuosina emme tehneet mitään Biohazardina. Ja sitten noin puolitoista vuotta sitten veljeni, joka asuu Kalifornian Torrancessa, lensi takaisin kotiin New Yorkiin tavatakseen meitä kaikkia. Hän saapui lentokentälle ja sanoi minulle: ’Et usko, kenet näin lentokentällä’. Kysyin: ’Kuka se oli?’ Hän vastasi: ’”’Näin Evanin'”’ [Seinfeld, basso], jonka kanssa en ollut puhunut 10 vuoteen… Hän lähetti viestin veljeni kautta: ’Kerro Dannylle terveisiä”. Viikkoa myöhemmin…. sanoin vaimolleni: ’Ehkä minun pitäisi soittaa hänelle’ – tiedäthän, haudata sotakirves. Kuka välittää enää? Kuten kaikki, COVID ja kaikki nämä ihmiset kuolevat ja kaikki nämä jutut, kuka helvetti välittää niistä vanhoista jutuista, jotka tekivät sinut vihaiseksi? Vaimoni sanoi: ’Soita hänelle. Älä ole kusipää. Soita hänelle.’

Tulevaisuuden toiveista Schuler osaa kertoa seuraavaa:

”Olen aina rakastanut päästä samaan huoneeseen näiden kavereiden kanssa. Olemme aina keksineet hienoja juttuja, kun olemme olleet oikeassa mielentilassa. Joten olen innoissani päästessäni taas yhteen heidän kanssaan ja vain laittaa ranttaliksi. Minulla on energiaa siihen, olen valmis ja innoissani siitä, ja uskon, että hekin ovat. Joten olen toiveikas, että saamme aikaan jotain todella mahtavaa, erilaista ja innovatiivista.”

Luetuimmat

Uusimmat