#pandalove – Make Pandalove Not War

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.6.2015

make pandalove not war#pandalove on sanojensa mukaan fuusiopunkia soittava yhtye. Yhtye on syntynyt Turussa vuonna 2013, ja nyt he ovat saaneet ulos ensimmäisen demonsa, ”Make Pandalove Not War”.

Halusin lopettaa demon kuuntelemisen jo ensimmäisen kappaleen ”2:27 am.” aikana. Tämän viiden minuutin rypistyksen aikana ehti hyvin monta kertaa miettiä, mitä helvettiä juuri kuuntelee. Kappaleessa on erittäin outoja ja epäonnistuneita sovitusratkaisuja, jotka kahlaavat läpi metallin, progen, rockin ja punkin. Sama ongelma vaivaa kappaletta ”Fashion Sense”. Lähes jokaista hyvää pätkää seuraa epäonnistuneempi osuus. Oikeastaan vain demon päättävä ”Drastic Action or Change Often in Politics” onnistuu kaikessa häröilyydessään olemaan ihan hyvä kappale.

#pandalovesta voi tulla laadukas ADHD-rockyhtye, mutta vielä on punainen lanka pahasti hukassa. Ei ole enää nykypäivänä kovinkaan kekseliästä niputtaa kaikkia mahdollisia ideoita ja musiikkityylejä samaan kappaleeseen. Voidaan puhua jopa varsin vaikeasta taiteenlajista, jossa tämä yhtye ei ainakaan vielä onnistu. Lopuksi yksi pyyntö yhtyeelle: Älkää antako mikkiä sille miesäänelle, joka esiintyy ensimmäisessä kappaleessa.

3/10

Kappalelista:
01. 2:27 am.
02. Fashion Sense
03. Salt Water
04. Drastic Action or Change Often in Politics

https://www.facebook.com/pandalovemusic?fref=ts

Kirjoittanut: Olli Norolahti