Panimoyhtiö Tuju ja Stam1na lanseeraavat yhteisoluen ”Mosh & Go”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.5.2022

Palkittu lappeenrantalainen Panimoyhtiö Tuju ja Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin kuuluva Stam1na lanseeraavat tänään pitkään suunnitteilla olleen yhteisen oluen – Mosh & Go:n! Tammikuussa 2022 aloitettu poikkitaiteellinen yhteistyö huipentuu tänään alkavaan lanseeraukseen, jonka materiaalia on nähtävissä tulevina viikkoina Panimoyhtiö Tujun ja Stam1nan sosiaalisen median kanavissa.

Mutta miksi Stam1na ja Tuju yhdistivät voimansa luoden 2 in 1 hoitoalen?

Pohdimme Tujun Samu Koskisen kanssa hikisinä saunan lauteilla, miten pystyisimme vähentämään elämissämme kiusallisia ja aikaavieviä suihkureissuja. Tuon pohdinnan tuloksena aloimme visioimaan tuotteesta, joka raikastaisi käyttäjänsä tarpeeksi kokonaisvaltaisesti”, Stam1nan Kai-Pekka Kangasmäki kertoo.

Lisäksi ylimääräisten purkkien määrä suihkussa tuntui risovan molempia miehiä. ”Enkä oikeastaan haluaisi, että hohtavassa pesutilassani olisi yhtään muuta ylimääräistä purkkia. Ainoastaan minä ja suihkuolueni”, Panimoyhtiö Tujun Samu Koskinen komppaa vieressä.

Kehitystyön pohjalta valmistui Mosh & Go 5,5%, joka on käänteentekevä 2 in 1 hoitoale yhdistäen kaksi markkinoiden tehokkainta kovisbrändiä, Stam1nan ja Tujun. Tämä kliinisesti tutkittu west coast tyylinen pale ale auttaa käyttäjäänsä unohtamaan keikan jälkeisen suihkussa käynnin ja saa olon tuntumaan raikkaalta. 

Stam1nan ja Tujun somekanavilla pyörivät viihteelliset mainokset on tuottanut  Lauri Aapro. Panimoyhtiö Tujun suunnittelemia ja Stam1nan näyttelemiä mainoksia on tehty kaksi ja lisäksi lyhyempiä toteutuksia koko bändin näyttelemänä on nähtävillä tulevina viikkoina.