Pantera-basisti Rex Brownin mukaan Zakk Wylde ei olisi osana mahdollista Pantera-kiertuetta: ”Voin luvata sen”

Moni on haikaillut mahdollista -paluukiertuetta, jolla basisti ja solisti Phil Anselmo palaisivat jälleen samalle lavalle tulkitsemaan vanhan yhtyeensä tuotantoa.

Koska sekä Dimebag Darrell että Vinnie Paul ovat suruksemme poistuneet jo keskuudestamme, tarvittaisiin rivejä täyttämään luonnollisesti tuuraajia. Kumpaakaan muusikkoa ei varsinaisesti voi täysin korvata, mutta moni kuitenkin miettii, ketkä voisivat soveltua paikkaajiksi parhaiten.

Dimebagin saappaisiin on ehdokkaaksi tarjoiltu toisinaan Black Label Societystakin tunnettua Zakk Wyldea. Rex Brown kuitenkin lyttää moisen ajatuksen tuoreessa Eon Musicin haastattelussa.

”Tämä tulee varmasti nousemaan esiin, mutta se ei olisi , voin luvata sen. Sanon tämän, jotta voimme siirtyä eteenpäin”, Brown ilmoittaa vankan kantansa.

Vuonna 2020 Dimebagin entinen tyttöystävä Rita Haney oli ilmoittanut mielipiteensä siitä, että Wylde olisi hänen mielestään paras vaihtoehto kitaristin rooliin mahdollisella Pantera-kiertueella. Brown ei kuitenkaan lämpeä ajatukselle, vaan kokee, että asia on hänen ja Anselmon päätettävissä.

Kommentoi julkaisua