Panteran paluu olisi voinut näyttää hyvin erilaiselta – YouTubettaja Kayla Kentia pohdittiin kitaristin rooliin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 31.8.2023

Metallisuosikki Pantera teki hetki sitten onnistuneen paluun keikkalavoille. Edesmenneiden Abbottin veljesten tilalle bändiin otettiin kitaristi Zakk Wylde (Black Label Society jne) sekä rumpali Charlie Benante (Anthrax).

Bändin paluu olisi kuitenkin voinut olla hyvin erilainen. Kitaristin rooliin mietittiin nimittäin ilmeisesti YouTubettaja Kayla Kentia, joka tunnetaan eri covereistaan ja rakkaudestaan Panteraa kohtaan.

Kent kertoo tuoreella YouTube-videolla vierailleensa Pantera-keikan takatilassa. Laulaja Phil Anselmo tiesi heti, kuka hän oli, ja kehui hänen kitaransoittoaan. Keskustelun aikana Anselmo kertoi Kentin olleen potentiaalisten kitaristien listalla, kun Dimebagin seuraajaa mietittiin.

”Hän tiesi, kuka olin. Hän tuli halaamaan minua, ja hänellä oli erittäin imartelevia asioita sanottavanaan kitaransoitostani ja hän halusi ottaa yhteiskuvan. Juttelimme jonkin aikaa, ja sitten hän kertoi minulle jotain, mitä en koskaan unohda: hän kertoi, että olin Panteran potentiaalisten kitaristien listalla. En voinut uskoa sitä”, Kent kertoo.

”Kysyin häneltä useita kertoja: ’Vitsailetko sinä? Oletko tosissasi?’, ja hän sanoi: ’Olen sataprosenttisen tosissani. En puhu paskaa. Me todella harkitsimme sinua.’ Sen jälkeen menin Gradyn [Champion, Dimebagin kitarateknikko] ja Steven [Murillo, Zakk Wylden kitarateknikko] luokse ja kysyin: ’Pelleileekö hän kanssani? Kertooko hän tuon saman kaikille?’ ja he sanoivat: ’Hän ei ole tunnettu siitä, että hän kusettaisi ihmisiä tuolla tavalla.’

Luetuimmat

Uusimmat