Papa Roachin laulaja väittää Mötley Crüen uhkailleen bändiään

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.6.2024

Rockyhtye Papa Roachin laulaja Jacoby Shaddix ja kitaristi Jerry Horton vierailivat chicagolaisen Q101-radiokanavan studiossa soittamassa musiikkia akustisesti sekä vastaamassa toimittajien kysymyksiin.

Laulaja Jacoby Shaddix kertoi vuodesta 2008, jolloin yhtye kiersi yhdessä Mötley Crüen kanssa.

”Olin ystävystynyt bändin tyyppien kanssa. Se oli Crüe Fest. Mutta en kuitenkaan tuntenut vielä Vinceä [Neil] kovin hyvin. Lavan sivuilla oli erilliset lisäsiivet, ja lavamanageri sanoi, että me emme saa käyttää niitä. Ajattelin, että minulle ei sanota mitä en saa tehdä, koska sitten ainakin teen sen. Menin sen jälkeen siivelle vetämään omaa show’tani. Olimme sitten kiertueen puolivälissä enkä edelleenkään kuunnellut mitään määräyksiä. Sain puheluita managereilta ja kaikkea”, Shaddix kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Muistan poistuneeni lavalta ihan hiessä jossain päin Ohiota. Kävelen takaisin bussille. Et koskaan näe Vinceä ja Nikkiä yhdessä, mutta nyt nämä kaksi kaveria kävelivät vierekkäin, pysähtyivät ja kysyivät, että miten keikka meni. Sanoin, että ’se meni loistavasti, mitäs teille?’. Vince katsoi minua ja sanoi: ’Tiedätkö, kun seuraavan kerran kävelet sille siivelle, voit kävellä suoraan pois tältä kiertueelta’. En tuhlannut hetkeäkään ja sanoin, että ’eli siis on olemassa keino päästä vittuun tältä kiertueelta?’. Kävelin pois. Rakastan bändin tyyppejä, mutta miten ihmeessä te voitte sanella muille, mitä tehdä? Te olette vittu Mötley Crüe, anna mun kaikki kestää.”

Shaddixin mukaan Papa Roach oli kuitenkin vielä hyvissä väleissä Mötley Crüen kanssa, ja bändiä jopa pyydettiin toiselle Crüe Festille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy