Paradise Lostin lämmittelijöiksi Godsplague ja Swallow The Sun

Kirjoittanut Teemu Hakala - 13.11.2007

Goottimetallin pioneeriyhtyeen Paradise Lostin joulukuisten Suomen konserttien lämmittelijät ovat varmistuneet. Tiistaina 18. joulukuuta Helsingin Nosturissa lämmittelijänä toimii syyskuussa ”HB” -levynsä julkaissut Godsplague ja seuraavana päivänä Tampereen Pakkahuoneella Swallow The Sun. Konsertit ovat osa MTV:n ja Welldonen sekä Inferno-lehden yhteistyössä tuottamaa Headbanger´s Ball -sarjaa.

Tiistaina 18.12. Nosturi, Helsinki (ovet klo 19.00)

Keskiviikkona 19.12. Pakkahuone, Tampere (ovet klo 19.00)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Godsplague on noussut syksyn aikana yhdeksi kehutuimmista kotimaisista metalliakteista. Vuosituhannen vaihteessa perustettu yhtye on kolmannella levyllään onnistunut keittämään rockia ja metallia yhdistelevästä musiikistaan häpeilemättömän tarttuvaa ja raskasta puuroa, joka on kerännyt huikeita arvioita alan medioista. Helsingin Sanomien ”yhdeksi maamme parhaiten säilyneeksi metallisalaisuudesksi” tituleeraama Godsplague on keikkaillut ahkerasti koko syksyn.

Swallow The Sun tunnetaan melodisesta doom/death metallistaan. Yhtye julkaisi alkuvuodesta kolmannen ja kovasti hehkutusta osakseen saaneen ”Hope” –albumin. Levy nousi julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kolme!

Paradise Lost julkaisee Suomen visiitin alla ”Over the Madness – A Diran Noubar Film” tuplaDVD:n. Kyseinen dokumentti sukeltaa rokkibändin uumeniin ja goottimetallin liikkeisiin. Paradise Lost juhlistaan 20-vuotista taivaltaan vuonna 2008 ja tämä dokumentti todistaa, miksi kyseessä on yhä yksi vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä omassa genressään. Paradise Lost on myynyt maailmanlaajuisesti yli 2 miljoonaa levyä ja keväällä julkaistulla ”In Requeim” yhtye palasi takaisin juurilleen, tummaan ja jylhään heavy rockiin. Levy on kerännyt suitsuttavia arvioita ympäri maailman ja sitä on kuvailtu Paradise Lostin parhaaksi albumiksi kymmeneen vuoteen!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Headbanger´s Ball on MTV:n ja Welldone Agency & Promotion Oy:n promotoima sarja keikkoja, jonne on tarkoitus tuoda metallimusiikin kuumia nimiä esiintymään säännöllisesti. Tapahtumat tuotetaan yhteistyössä MTV:n ”Headbanger´s Ball” –shown ja Inferno-lehden kanssa.

LIPUT:

Helsinki, Nosturi: 22 euroa (+ 2 euroa eteispalvelumaksu).

Ei ikärajaa, erikseen rajattu anniskelualue K-18

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tampere, Pakkahuone: 20 euroa

Ei ikärajaa, erikseen rajattu anniskelualue K-18

Ennakko: Lippupalvelu ja Tiketti

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy