Park 7 julkaisi uuden singlen ”Farewell”

Kirjoittanut Essi Markkula - 23.11.2020

Kotimainen kristillinen poprock-yhtye Park 7 solmi kuluvan vuoden syyskuussa levytyssopimuksen amerikkalaisen Burtonwood Recordsin kanssa. Nyt yhtye on julkaissut ensimmäisen singlensä ”Farewell” kyseisen levy-yhtiön kautta.

Kappale julkaistiin kaikissa suoratoistopalveluissa, ja bändi on käynnistänyt kappaleen striimaukseen liittyvän hyväntekeväisyyskampanjan. Jos ”Farewell” striimaa 100 000 kertaa sen ensimmäisen viikon aikana, yhtye lahjoittaa 1000 € heille tärkeän yhdistyksen, Iceheartsin, toimintaan. Icehearts tekee ennalta ehkäisevää lastensuojelutyötä urheilun kautta.

Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös tuore musiikkivideo, johon voit tutustua alta.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Miika Lamminmäki uudesta singlestä:

”Minulla pyöri studioon mennessä mielessä ajatus ’This is not a farewell’. Niin monet joutuvat kohtaamaan elämässään valtavia haasteita ja jopa luopumaan rakkaista ihmisistä. Ja nämä tavalliset ihmiset selviävät niistä ja pystyvät menemään läpi vaikka harmaasta kivestä.”

Yhtyeen rumpali Miika Luomaranta:

”Tuntuu, että tämä on meille kaikkien aikojen julkaisu. Julkaisemme parin vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia, ja nyt ensimmäistä kertaa jenkkilevy-yhtiön kautta. Toivomme kovasti, että kappaleen kuulee mahdollisimman moni ihminen eri puolilla maailmaa.”

Luetuimmat

Uusimmat