Parkway Drive - Tuska 2018

Parkway Drive peruutti Pohjois-Amerikan kiertueensa keskittyäkseen sisäisten konfliktiensa korjaamiseen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.4.2022

Australialainen metalcore-yhtye Parkway Drive on päättänyt peruuttaa Pohjois-Amerikan kiertueensa. Päätöksen taustalla on yhtyeen itsensä mukaan tarve korjata yhtyeen sisäisiä konflikteja.

”Emme koskaan ajatelleet kirjoittavamme tätä, mutta me kaikki uskomme, että te ansaitsette selityksen, ja lisäksi tunnemme tarvetta kommunikoida ja olla yhteydessä toisiimme aidosti ja rehellisesti. Ensinnäkin, tämä on vaikeaa, tiedättehän, että olemme täysin tietoisia siitä, että toinen peruutettu kiertue ei ole sitä, mitä haluatte meiltä, ja olemme todella pahoillamme kaikista odotuksista tai suunnitelmista, joita olemme sotkeneet”, yhtye aloittaa ja jatkaa:

”Olemme tehneet tätä Parkway Drive -hommaa lähes 20 vuotta. Aloitimme lapsena emmekä koskaan katsoneet taaksemme. Se on ollut hurjaa kyytiä, mutta noiden vuosien aikana bändissä olemisen armoton luonne on antanut meille hyvin vähän aikaa miettiä, keitä olemme yksilöinä, keitä haluamme olla ja millaisen veron se vaatii itseltämme ja ystävyyssuhteiltamme. Se on aina ollut 100-prosenttista sitoutumista tai sitten ei mitään.”

”Meistä tuntuu, että raja on saavutettu, emmekä halua mokata tätä. Samaa omistautumista, jota olemme käyttäneet kaikkeen aiempaan, käytämme nyt siihen, että käsittelemme sitä, mitä nämä 20 vuotta ovat tehneet meille. Tämän avulla pyrimme kasvamaan ja palaamaan vahvempina sitä varten, mitä on vielä edessä. Tiedämme, mitä meidän on tehtävä, ja pyydämme nöyrästi kunnioitustanne, kun käytämme tämän ajan tarvittavaan kasvuun. On sanottu, että on parempi palaa loppuun kuin hiipua. Emme halua kumpaakaan, joten tietäkää, että paluumme loistaa kirkkaampana kuin menneisyys.