Pate Mustajärvi joutui esiintymään kipulääkkeen ja oluen voimalla – Popedan esiintyminen meni odotetusti metsään: ”Syvät pahoitteluni”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.11.2021

Legendaarinen manserock-yhtye Popeda esiintyi hiljattain Forssassa, mutta keikka ei paikalla olleiden fanien mukaan mennyt aivan putkeen. Yhtyeen omassa Facebook-faniryhmässä puitiin konserttia, jossa solisti Pate Mustajärvi oli selvästi hieman humalassa lavalla.

”Meinattiin mennä Rytmikorjaamolle bändiä kattomaan, mutta harkitaan.. Jos keikkojen epäonnistumiseen syynä on juopottelu, en halua toistaiseksi tuhlata rahojani lippuihin”, eräs fani kirjoittaa.

Nyt kuitenkin Mustajärvi avaa pieleen mennyttä Forssan-keikkaa sosiaalisessa mediassa. Mustajärvi poseeraa julkaisussa kipulääkkeiden kanssa ja kertoo kaatuneensa pahasti sauvakävelylenkillä niin, että sai mustelmien lisäksi muistoksi vielä kovan kylkisärynkin.

”Sauvakävelykin voi kuulkaa olla vaarallinen laji. Vedin alkuviikon aamulenkillä kunnon lipat, josta jäi mustelmien lisäksi muistoksi kova kylkisärky. Viikonloppuna sain kirvelevän muistutuksen siitä, että vahva kipulääke yhdistettynä vahvaan olueen ei ole toimiva yhdistelmä. Tänään röntgenissä paljastui kivun syy, kaksi katkennutta kylkiluuta. Olen koko orkesterin puolesta todella pahoillani Forssan tapahtumista ja peruuntuneesta Seinäjoen keikasta. Syvät pahoitteluni. Ensi viikonloppuna hommat jatkuu!”, Mustajärvi kertoo.

Bändin oli määrä esiintyä 28. marraskuuta Seinäjoen Rytmikorjaamolla, mutta konsertti jouduttiin peruuttamaan Mustajärven kipujen takia.