Paul McCartney ei usko että The Beatles olisi koskaan palannut yhteen lopettamisensa jälkeen

Legendaarinen englantilainen muusikko antoi hiljattainThe Sunday Timesille haastattelun koskien hänen suhdettaan edesmenneeseen yhtyetoveriinsa John Lennoniin ja The Beatlesiin sekä hänen uuden ”McCartney III” -albuminsa tekemistä.

Haastattelussa McCartneylta kysyttiin siitä mahdollisuudesta, että olisi tehnyt jossain vaiheessa paluun hajottuaan 1970-luvun alussa viimeiseksi jääneen ”Let It Be” -albuminsa jälkeen. McCartneyn mukaan bändin paluu tuskin olisi ollut todennäköistä.

”Olimme tehneet lopettaessamme päätöksen, että emme enää jatkaisi siitä mihin jäimme. Joten me kaikki otimme toisen vaihteen. Kun jokin päättyy tyystin, se on vapauttava tunne; ei pilata sitä tekemällä jotain, joka ei välttämättä olisi yhtä hyvää. Se oli tietoinen päätös, että antaisimme asian olla, joten en usko että olisimme [palanneet]. Mutta kuka tietää? Olisimme me voineet.”

The Beatlesin lopettamisen jälkeen vuonna 1970 seurasi muutaman vuoden oikeustaistelu bändin sopimusten purkamiseksi. McCartneyn ja Lennonin tulehtuneet välit alkoivat parantua, ja bändin jäsenet olivat julkaisseet jo omat sooloalbuminsa.

Kommentoi julkaisua