Paul Stanleyn mukaan KISS voisi jatkaa myös ilman häntä

Kasvomaskeillaan ja roolihahmoillaan sekä feel good -rockillaan ikonisen aseman saavuttaneen KISSin keulahahmo, ”Starchild” , kertoo Bilboardin haastettelussa, että 45-vuotiaan yhtyeen ura ei välttämättä pääty alkuperäisjäsenten vanhenemisen myötä.  66-vuotiaan Stanleyn mukaan ajatus syrjään siirtymisestä on tullut hänelle mieleen, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa yhtyeen lopettamista. on jotain niin ikonista, että se ylittää yhtyeen yksittäiset jäsenet.

”I’m not sure about the idea of Kiss coming to an end. We’ve built something that’s so iconic, and I think it transcends any of the members so I can certainly see me not being there, seriously.”

Stanley huomautti, että oli aika, jolloin ihmisten mielestä KISS ei voisi toimia ilman kaikkia alkuperäisjäseniään (Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley ja Peter Criss). Tämä kokoonpano hajosi kuitenkin ensimmäisen kerran jo vuonna 1980. Vain Stanley ja Simmons ovat edelleen mukana.

Yhtyeen manageri Doc McGhee kertoi jo vuonna 2005 New York Timesille yhtyeen leikitelleen ajatuksella rekrytoida uudet jäsenet kantamaan KISSin kuuluisia maskeja. McGheen mukaan KISS on kuin Pepsi, kun ajatellaan brändiä. Jäsenet ovat enemmän hahmoja kuin yksilöitä, jolloin uusilla jäsenillä on aito mahdollisuus jatkaa yhtyeen toimintaa.

Vuosi 2018 tarkoittaa KISSille hieman rauhallisempaa ajanjaksoa. Myös suomalaisille faneille kuitenkin tarjoutunee vielä mahdollisuus nähdä alkuperäinen ”Starchild” livenä, koska Stanleyn mukaan yhtyeellä on uusi maailmankiertue suunnitteilla. Stanley kuitenkin lisäsi, ettei tiedä, kuinka moneen hänellä vielä riittää energiaa.

 

 

 

Kommentoi julkaisua