Paul Stanley’s Soul Station julkaisi debyyttialbuminsa ”Now And Then”

Kirjoittanut Joonas Arppe - 19.3.2021

Kiss-nokkamies Paul Stanleyn uusi projekti Paul Stanley’s Soul Station on julkaissut useiden cover-versiointien ohella viisi alkuperäistä kappaletta sisältävän debyyttialbuminsa ”Now And Then”. Yhtye alkoi Stanleyn sivuprojektina vuonna 2015, kun Kissin kiertueaikataulu antoi laulajalle ylimääräistä aikaa.

Yhtyeessä laulavan Stanleyn ohella Soul Stationiin kuuluvat kitaristi Rafael “Hoffa” Moreira, basisti Sean Hurley, kosketinsoittajat Alex Alessandroni ja Ely Rise, trumpetisti Jon Pappenbrook, perkussionisti Ray Yslas ja Kiss-rumpali Eric Singer. Taustalaulajina toimivat Gavyn Rhone, Crystal Starr ja Laurhan Beato.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Albumin tiimoilta USA Todayn haastatteluun ilmaantunut Stanley vahvistaa, ettei uutta Kiss-materiaalia ole tulossa ennen yhtyeen lopullista lopettamista jäähyväiskiertue End Of The Roadin myötä:

”En ihan rehellisesti näe mitään syytä sille. Kun klassiset bändit julkaisevat uusia levyjä, niitä katsotaan ja heitetään pois, sillä ne eivät yhdisty aikakapselin lailla mihinkään elämäsi aiempaan vaiheeseen. Emme ole yksin siinä asemassa. Kun näet klassisia bändejä TV:ssä tai keikkavideolla, laita äänet pois ja kerron sinulle, milloin he soittavat jotain uutta biisiä; kun yleisö istuu alas. On kumma, miten ihmiset vaativat aina uutta albumia, mutta sen saadessaan he sanovat ’Okei, hienoa, nyt soittakaa hittejänne.’ Joten jos totta puhutaan, hommassa ei tässä vaiheessa ole mitään oikeaa palkintoa.”

Kiss aloitti End Of The Road -jäähyväiskiertueensa tammikuussa 2019, mutta joutui jättämään lopulliset jäähyväisensä kesken koronapandemian vuoksi; viimeinen konsertti oli takoitus pitää New Yorkissa 17. päivä heinäkuuta 2021, mutta kiertue jatkuu näillä näkymin aina vuoteen 2022 asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Striimaa Paul Stanley’s Soul Stationin debyyttialbumi ”Now And Then” alta:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy