Peaceville Recordsin perustaja Paul Halmshaw vakavasti sairas: Halmshawn hyväksi aloitettu rahoituskampanja

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.3.2021
Darkthrone

Englantilaisen metallimusiikkia julkaisevan levy-yhtiön, Peaceville Recordsin, perustaja Paul ”Hammy” Halmshaw on parantumattomasti sairas. Halmshaw kertoo sairastuneensa koronan aikana perinnölliseen sydäntä laajentavaan tautiin, joka tunnetaan nimellä dilatoiva kardiomyopatia. Dilatoivalle kardiomyopatialle on tyypillistä sydämen vasemman kammion laajeneminen sekä supistus- ja pumppauskyvyn aleneminen. Seurauksena on usein sydämen vajaatoiminta ja siihen liittyvät oireet. Sairastunutta sydänlihasta ei yleensä pystytä parantamaan, mutta sairauden eteneminen voidaan pysäyttää ja oireita voidaan huomattavasti lievittää lääkehoidolla.

Halmshawn hyväksi on aloitettu justgiving.com:n kautta rahoituskampanja, jolla on tarkoituksena kerätä rahaa 10 000 puntaa Halmshawn kodin remontointia varten, jotta se soveltuisi paremmin miehen heikentyneeseen terveydentilaan.

Peaceville Records on julkaissut historiansa aikana albumeita mm. At The Gatesilta, Napalm Deathilta, Opethilta, Paradise Lostilta, Cradle Of Filthilta, Dark Thronelta ja Behemothilta.

Luetuimmat

Uusimmat