Peer Günt ilmaiskeikalla Bar Loosessa tulevana lauantaina

Lauantaina Bar Loosessa pörisee ja pärisee isosti, kun normaalisti ”inasen” isommilla keikkalavoilla esiintyvä Peer Günt heittää ravintolassa ilmaiskeikan. Kyseessä on 200-vuotista historiaansa juhlivan Sinebrychoffin masinoima Koff Live -tapahtuma. Bar Loose suosittelee saapumaan paikalle hyvissä ajoin, sillä kellarissa on yhtyeen suosioon nähden suhteellisen rajallinen määrä asiakaspaikkoja.

Peer Günt on kitaristi-laulaja Timo Nikin liidaama yhtye, joka on kulkenut omia rock’n’blues-polkujaan jo reilun 40 vuoden ajan. Lauantaina aistitaan siis tuhtia, yli tuhannen keikan marinoimaa jytäboogieta.

Keikkaillan avaa klo 20 Mika Järvinen & Kasper Mårtenson -duo, joiden menneisyydestä tupsahtaa esiin mm. sellaisia bändejä kuin Five Fifteen, Amorphis, Crazy World, Barren Earth ja Turisas. Viimeksi kaksikko esiintyi Heep-legenda Ken Hensleyn kanssa Tavastialla, ja ovatpa Kasper ja Mika myös seikkailleet pitkin Eurooppaa Thin Lizzystä ja Motörheadista tutun kitaristihirmu Brian Robertsonin kanssa. Luvassa on siis aikamoinen kooste rock- ja popklassikoita viisikymmenluvulta tähän päivään.

Luvassa myös synttäriyllätyksiä ja viileitä tarjouksia!

17.00 Ovet
20.00 Mika Järvinen & Kasper Mårtenson -duo (yläkerta)
21.30 Peer Günt (kellari)

Ovella peritään 3,50e eteispalvelumaksu.

Eventti: https://www.facebook.com/events/1133791096831766/

Kommentoi julkaisua