Peer Günt ja Kingston Wall lämppäämään Rainbow’ta kesäkuussa Hyvinkäälle

Ritchie Blackmoren johtama Rainbow valloittaa torstaina 6. kesäkuuta Rockfestin pitopaikkana tutuksi tulleen Hyvinkään lentokentän. Tämän jättikonsertin lämmittelijöiksi on nyt varmistunut kaksi kovaa kotimaista rocksuosikkia: Peer Günt sekä Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB.

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja yhtyeellä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Kokoonpano on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”Backseat”, ”Bad Boys Are Here”, ”Bartender” ja ”I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star”.

Peer Güntissä ovat mukana Timo Nikki (kitara, laulu), Pete Pohjanniemi (basso, taustalaulu) ja Sauli ”Sakke” Koivula (rummut, taustalaulu).

Kun entisten Kingston Wall -muusikoiden Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen sekä Von Hertzenin veljesten muodostama kokoonpano ilmoitti palaavansa lavoille helmikuussa, myytiin konsertti loppuun parissa minuutissa. Kingston Wall perustettiin 1987, ja sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä suomalaisista psykedeelisen ja progressiivisen rockin yhtyeistä.

Kingston Wall soitti viimeisen julkisen keikkansa joulukuussa 1994, jonka jälkeen yhtye päätti jättäytyä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Tänä keväänä yhtye kiertää jälleen ja tekee upean nousun myös kesäkuussa samalle lavalle Ritchie Blackmore’s Rainbow’n kanssa.

Ritchie Blackmore’s Rainbow – Rock Memories 2019 -konsertin liput maksavat alkaen 83,50 euroa, ja ne ovat myynnissä Lippupisteessä ja muissa lippukaupoissa.

Lipunmyynti: www.lippu.fi/rainbow

Yhtyeen kotisivut: www.ritchieblackmore.com

Peer Günt: www.facebook.com/peergunt

Kommentoi julkaisua