Pelle Miljoona täyttää tänään 65 vuotta! – synttärisingle ”Vuodet vierivät kuin Rolling Stones” julkaistaan juhlapäivän kunniaksi

Pelle Miljoona Oy Aulanko Areena 9.8.2019

Pelle Miljoona alias Petri Tiili täyttää tänään maanantaina 10.2.2020 kunnioitettavat 65 vuotta, eli mies on jo virallisessa eläkeiässä! Vierivä Tiili ei kuitenkaan sammaloidu vaan julkaisee juhlan kunniaksi uuden sinkun ”Vuodet vierivät kuin Rolling Stones”. Biisi on toinen maistiainen 24. huhtikuuta julkaistavalta Pelle Miljoona & Rockersin albumilta ”Tanssiva tuli”. Ensimmäinen singlemaistiainen ”Kultaiset vuodet” julkaistiin loppusyksyllä 2019.

”Välil musaa, välil kirjoi, välil lenkil, välil keikoil… Vuodet vierivät kuin Rolling Stones”, Pelle kertoo terveisinä Goalta, Intiasta, jossa hän tavanomaiseen tapaansa viettää talvea.

Suomeen ja keikoille Pelle Miljoona & Rockers palaa maaliskuussa.

”Rockers-kokoonpanossa kitaraa soittaa Veli-Pekka Oinonen, bassoa Tero Siitonen ja rumpuja hiljattain kolmenkymmenen vuoden Los Angeles –exodukselta takaisin Suomeen saapunut Repa Kauppila. Kaikki vanhoja bändikavereita vuosien takaa”, Pelle sanoo.

”’Tanssiva Tuli’ sisältää kaksitoista biisiä genrevapaata, aikuisten miesten, isolla kädellä ja suurella sydämellä soittamaa rytmimusiikkia. Rytmin ja svengin juhlaa, koskettavaa lyriikkaa, tarttuvia kertosäkeitä. Albumi, joka ei saarnaa, mutta on tiukasti ajassa kiinni. Laulu jää pystyyn!”

Kuuntele ”Vuodet vierivät kuin Rolling Stones”:

”Tänä aamuna mä katsoin peiliin
Näin miehen elonteitä samoilleen
Iloa, surua on jäänyt leiliin
Ei pisaraakaan katkeruutta, vannon sen…”

Kommentoi julkaisua