Perinneheavyn suurten britti- ja saksalaisnimien perintöä kunnioittavalta Celesti Alliancelta debyytti marraskuussa: uusi kappale ”Broken Memories” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.10.2019
Kuva: Janica Lönn / Storm Photography

Melodisen perinneheavyn suurten britti- ja saksalaisnimien perintöä kunnioittava, ja siitä oman tyylinsä jatkojalostanut helsinkiläinen Celesti Alliance julkaisee 29. päivä marraskuuta esikoislevynsä ”Hybrid Generation”. Musiikkiin on lisätty dynamiikkaa entisestään, ja levyltä löytyy jopa slovaria sekä hitaampaa ja raskaampaa settiä kuin aiemmilta pienjulkaisuilta. Levyn päättää komeuden ja monipuolisuuden kruununa kymmenminuuttinen nimikkobiisi.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Yhtyeen laulaja Valtteri Heiskanen kertoo videoksikin kuvatusta ”Broken Memories” -singlestä seuraavaa:

”Sain biisin sanoihin ajatuksen S. J. Watsonin kirjoittamasta ’Kun suljen silmäni’ -romaanista. Kirja kertoo muistinmenetyksestä kärsivästä naisesta, joka herää joka aamu muistamatta mitään aiemmasta elämästään. Tekstiä kirjoittaessani ideoita tipahteli mukaan myös Bourne-leffasarjasta.

Kappaleeseen onkin mielestäni saatu vangittua loistavasti paranoidi fiilis ja mielikuva identiteettinsä totaalisesti hukanneesta henkilöstä, jonka päässä pyörivät ainoastaan seuraavat kysymykset: ’Kuka minä olen?’, ’Mitä ihmettä ympärilläni tapahtuu?’ ja ’Osaisiko joku korjata rikkoutuneet muistoni?'”

Kappalelista:
1. Celestial Law
2. Fierce And Free
3. Shadow Children
4. Broken Memories
5. Solitude
6. Incomplete
7. Louder Power
8. Hybrid Generation

Kokoonpano:
Valtteri Heiskanen – laulu
Tuukka Nurmi-Aro – kitara & taustalaulu
Kalle Pöyskö – kitara
Iikka Luhtamäki – basso
Kim Keinonen – rummut

Diskografia:
Promo (2014)
Eagle’s Nest -EP (2015)
Time to Rise -EP (2017)
Hybrid Generation (2019)

https://www.facebook.com/celestialliance/
http://celestialliance.com/
https://www.instagram.com/celesti_alliance/