Perinteinen Raskasta joulua -konsertti käynnistyy marraskuussa suurempana kuin koskaan

Jo 13. kerran järjestettävä Raskasta Joulua -konsertti kiertää Suomen areenat ja hallit marras- ja joulukuussa. Konsertti nähdään 23 eri kaupungissa ja liput tapahtumaan tulevat myyntiin maanantaina 24. päivä huhtikuuta Ticketmasterin, Lippupisteen sekä Lipputoimiston kautta. Tapahtuman Facebook-sivuilla voi seurata ajankohtaisia tiedotteita.

Virallinen tiedote lupaa mahtipontista esitystä:

Vuosien saatossa laadukkaaksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi kasvanut -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti herätti kiinnostusta myös ulkomailla.
Tänä vuonna kiertue kasvaa aikaisempaa suuremmaksi: marras-joulukuun aikana 23 paikkakuntaa kiertävä kiertue järjestetään useammassa konserttikaupungissa areenalla tai hallissa. Lisäksi myös konserttien visuaalinen show kasvaa entisestään: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show, johon panostetaan tänä vuonna erityisen paljon.

– Ihan mahtavaa, että saamme vihdoin jokaiselle paikkakunnalle tuotua täystuotannon ja täyden shown kaikkine elementteineen. Tänä vuonna show on isompi kuin koskaan ja olemme erityisesti myös panostaneet esityksen visuaaliseen puoleen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa kokonaisvaltainen elämys! fiilistelee kitaristi Erkka Korhonen, jonka ideasta Raskasta joulua -kiertue on saanut alkunsa.
Jälleen huippuartistit solisteina

Raskasta joulua -kiertueella kuullaan jälleen rakkaimpia joululauluja huippuartistien tulkitsemina. Solisteina tulevalla kiertueella ovat mm. , , , , , Ari Koivunen, , , , ja . Solistien paikkakuntakohtaiset esiintymiset julkaistaan myöhemmin ja lisäksi luvassa on myös uusia yllätyksellisiä nimiä ulkomaita myöten.
Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Liput tulevat maanantaina 24.4. myyntiin Ticketmasterin, Lippupisteen sekä Lipputoimiston kanaviin.
Tarkista paikkakuntakohtainen lipunmyyntitaho: http://raskastajoulua.com/
Liput alkaen 39,90 euroa (sis. palvelumaksun)
Osaan kiertueen konserteista myydään myös VIP-lippuja, jotka sisältävät illallisen noutopöydästä.
VIP-liput / Seinäjoki Areena, Turun Logomo, Tampere-talo, Jyväskylän Paviljonki, Lahti Halli, Ouluhalli, Kuopio-halli, Porin Karhuhalli
alkaen 129,90 euroa (sis. palvelumaksun sekä alv)
VIP-liput Hartwall Areena
VIP-lippu alkaen 149,90e (sis. palvelumaksun sekä alv)
Lisäksi Hartwall Areenalle myydään myös Super VIP-paketteja alkaen 189,90e (sis. palvelumaksun sekä alv). Super VIP:ssä illallinen tarjoillaan pöytiin.
Raskasta joulua 2017 -kiertue:
17.11. Rovaniemi, Ounashalli
18.11. Oulu, Ouluhalli
19.11. Kemi, Tervahalli
22.11. Turku, Logomo
23.11. Lappeenranta, Palloiluhalli
24.11. Kouvola, Lumon Areena
25.11. Pori, Karhuhalli
26.11. Joensuu, Joensuu Areena
29.11. Raahe, Palloiluhalli
30.11. Leppävirta, Vesileppis Areena
1.12. Kokkola, Kokkolan jäähalli
2.12. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
3.12. Tampere, Tampere-talo
4.12. Ylivieska, Kalajokilaakso Areena
5.12. Jyväskylä, Paviljonki
7.12. Savonlinna, Savonlinnasali
8.12. Lahti, Lahti Halli
9.12. Helsinki, Hartwall Areena
12.12. Mikkeli, Mikkelin jäähalli
13.12. Kajaani, Kajaanihalli
14.12. Hämeenlinna, Elenia Areena
15.12. Turku Logomo
16.12. Kuopio, Kuopio-halli
17.12. Vaasa, Vaasa Arena

Kommentoi julkaisua