Periphery julkaisee uransa ensimmäisen livealbumin marraskuussa: ”Marigold”-kappale kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.10.2020

Yhdysvaltalainen progresiivista metallia soittava Periphery aikoo julkaista uransa ensimmäisen livealbumin nimeltä ”Periphery: Live in London” marraskuun 13. päivä. Yhtyeen uran ensimmäinen livealbumi nauhoitettiin marraskuun 15. päivä Lontoossa O2 Forum Kentish Townin -keikan aikana, ja settilista koostui kaiken kaikkiaan kymmenestä kappaleesta. Voit kuunnella ”Marigold”-kappaleen kyseiseltä keikalta tästä:

Yhtyeen kitaristi Jake Bowen on kertonut livealbumista seuraavaa:

“For years Periphery has wanted to do a live record. We’d always talk about it, what show would we capture? When would we do it? What would we want it to sound like? On Nov. 15, 2019 we figured out the answers to those questions by capturing our entire show in London and we couldn’t be more excited to show it to everyone. London has consistently been one of our favourite places to play and this show was certainly one we’ll never forget, so we present to you our first live album… Periphery: Live in London!”

1. Reptile
2. Chvrch Bvrner
3. Remain Indoors
4. Follow Your Ghost
5. Scarlet
6. Marigold
7. It’s Only Smiles
8. Psychosphere
9. Blood Eagle
10. Lune