Peter Iwers ei kadu päätöstään lähteä In Flamesista

Kirjoittanut Joonas Arppe - 18.1.2021

Vuonna 2017 In Flamesin riveistä poistunut basisti Peter Iwers kertoo Cryptopsy-laulaja Matt McGachyn juontamassa Vox&Hops-podcastissa ”kaipaavansa hyviä aikoja” yhtyeen kanssa, mutta seisovansa päätöksensä takana jättää kiertue-elämä sikseen. Odd Island Brewing -panimoa entisen In Flames -bändikaverinsa Daniel Svenssonin kanssa pyörittävän Iwersin mukaan liika menneiden muistelu voi olla jopa vaarallista:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Rakastin kiertue-elämää suurimman osan ajasta ja kaipaan niitä parhaita hetkiä, mutta ’kaivata’ on väärä sana. En kadu lähtemistäni, mutta totta kai, joskus ikävöin esiintymistä ja uusiin paikkoihin päivittäin matkustamista. Mutta minulla on suunnitelmia. Ehkä elämä on sellaista vielä joskus, ei tosin In Flamesin kanssa, mutta jotenkin muuten.”

”En kaipaa sellaiseen elämään liittyvien asioiden jatkuvaa pohtimista. Minulla on nyt vapaus tehdä ajallani, mitä haluan. Keskityn mielummin siihen, kuin menneiden arpomiseen. On mukavaa muistella, mutta se voi samalla viedä sinut vaarallisille teille.”

Iwers soitti In Flamesista poistumisensa jälkeen bassoa Cyhrassa ja FleetburnerissaIn Flamesissa tämän korvasi amerikkalainen Bruce Paul Newman.

Katso koko Peter Iwersin haastattelu alta: