Peter Tägtgrenin kipparoima Hypocrisy kahdelle klubikeikalle Suomeen marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.4.2018

Kanadanranskalainen death metal -bändi Kataklysm ja ruotsalaisbändi Hypocrisy suuntaavat loppuvuodesta yhteiselle kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen marraskuussa. Yhtyeet esiintyvät perjantaina 9. marraskuuta Helsingin The Circuksessa ja lauantaina 10. marraskuuta Tampereen Pakkahuoneella.

Kataklysm on niittänyt mainetta death metal -piireissä perustamisvuodestaan 1991 lähtien. Nopeista blast beateistaan tunnetun yhtyeen viimeisin studioalbumi ”Of Ghosts and Gods” (2016) voitti Kanadan Juno Awardsissa Vuoden metallialbumin palkinnon. Kataklysm on julkaisemassa kesäkuun alussa uuden studioalbuminsa ”Meditations”.

Peter Tägtgrenin luotsaama Hypocrisy on yksi Ruotsin arvostetuimpia death metal -bändejä, ja yhtye onkin julkaissut useampia genren klassikkolevyjä. Tägtgren on myös ollut tuottamassa lukuisia muiden metalliyhtyeiden levyjä – hänen tuotantonsa jälki kuuluu esimerkiksi Dimmu Borgirin, Children of Bodomin, Amorphiksen ja Immortalin levyillä. Hypocrisy on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa, mutta nyt on luvassa paluu keikoille.

KEIKAT:
Kataklysm (CAN), Hypocrisy (SWE)

Pe 9.11.2018 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18
Liput palvelumaksuineen alkaen 33 euroa Ticketmasterista

La 10.11.2018 Pakkahuone, Tampere
Ovet klo 19, ikäraja K-18
Palvelumaksuineen alkaen 33,50 euroa Tiketistä ja Lippupisteestä

Lipunmyynti käynnistyy pe 6.4.2018 klo 9