Phil Anselmon mukaan on täysin mahdollista, että hän elävöittää Panteran yhdessä Rex Brownin kanssa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.7.2021

Moni on haikaillut mahdollista -paluukiertuetta, jolla basisti  ja solisti Phil Anselmo palaisivat jälleen samalle lavalle tulkitsemaan vanhan yhtyeensä tuotantoa. Kaksikko on esiintynyt yhdessä Pantera-materiaalin merkeissä jo aikaisemmin, mutta virallista paluuta bändi ei ole koskaan tehnyt. Anselmo on kuitenkin soittanut Panteran tuotantoa myös oman Philip H. Anselmo & The Illegals -yhtyeensä kanssa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Nyt tuoreessa Inside With Paulo Baron -podcastin jaksossa Anselmo pohtii paluun mahdollisuutta.

”Luulen Rexin näkevän mitä teen Illegalsin kanssa, ja hän varmasti pitää siitä. Koska mitä enemmän pidän Panteraa hengissä sen parempi se on myös hänelle. Rex on varmasti tyytyväinen omien sooloalbumiensa tekoon ja sellaiseen. Luulen, että hän on ollut hiljattain taas studiossa. Hänellä on oma juttunsa päällä. Ja luulen, että me olemme kaikki nyt tyytyväisiä elämäämme tällaisena ja tehdessämme niitä tähän tapaan”, Anselmo kertoo ja jatkaa:

”Jos minä ja Rex soittaisimme jälleen samalla lavalla, ottaisin sen avosylin vastaan. Rakastan häntä, ja hän tuntee samoin. Olemme edelleen veljiä loppuun asti. Joten se, että soittaisimme taas yhdessä ei ole mahdotonta – niin voi käydä.”