Phil Demmel: ”Minulla ei ole minkäänlaista halua tai tarvetta puhua Robb Flynnille enää koskaan”

Kirjoittanut Joonas Arppe - 26.1.2021

Entinen Machine Head -kitaristi Phil Demmel kertoi Dean Delreyn Let There Be Talk -podcastissa, ettei ole pitänyt entisen yhtyeensä keulahahmoon Robb Flynniin minkäänlaista yhteyttä pandemian aikana tai ennen sitä. ”En ole puhunut hänelle sen jälkeen kun lähdin bändistä” Demmel valotti tilannetta. ”Minulla ei ole minkäänlaista halua tai tarvetta puhua hänelle enää koskaan.”

Demmel jätti Machine Headin vuonna 2018 saatettuaan ensin yhtyeen Pohjois-Amerikan-kiertueen loppuun asti. Kuudentoista vuoden aikana Demmel soitti viidellä Machine Headin yhdeksästä studioalbumista; ”Through The Ashes Of Empires”, ”The Blackening”, ”Unto The Locust”, ”Bloodstone & Diamonds” ja ”Catharsis”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kitaristi kertoi aiemmin, ettei Machine Head muistuttanut Demmelin lähtiessä enää bändiä, vaan enemmänkin Robb Flynnin sooloprojektia:

”Emme olleet mikään bändi. Koko homma oli Robbin oma trippi, ja meille muille vaan kerrottiin mitä seuraavaksi tapahtuu. Kaikki oli muuttunut ajan kuluessa. Helvetti, olimme yhdessä 16 vuotta ja asiat muuttuvat sellaisessa ajassa. Se on jo ollut se ’hänen aloittamansa bändi’. Joten asioiden muuttuessa – etenkin kun emme olleet mistään samaa mieltä – Dave (McClain, rumpali) ja minä lähdimme vaan menemään. Me teemme omaa juttuamme, ja Robb tekee omaansa.”

Katso Phil Demmelin koko haastattelu alta:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy