Philip Anselmo kertoo Vinnie Paulin olleen paras rumpali, joka kanssa on koskaan saanut soittaa

Kirjoittanut Satu Haiko - 27.7.2021

Panteran ikoninen keulahahmo Philip Anselmo paljasti hiljattain Revolver-lehdelle Revolver-lehdelle antamassaan haastattelussa suosikkinsa Panteran tuotannosta. Ne olivat  Becoming”Primal Concrete Sledge”, ”Slaughtered”, ”I’ll Cast A Shadow” ja ”By Demons Be Driven”. Hän kertoi myös ”Becoming” – kappaleen syntyhetkistä ja intoutui samassa ylistämään panteran tuolloista rumpalia Vinnie Paulia:

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

” Dimella (kitaristi Darrel Abbot) oli riffi,  mutta kun Vince (rumpali Vinnie Paul Abbot) heitti rumpubiitin, silloin… Miten sen sanoisi, oltiin vaan että ’Kyllä. Soita tuota vaan uudelleen ja uudelleen. Se on h*lvetin mahtava.’ Se oli todella hieno hetki, uskomaton. Kun Vince soitti rumpubiittiään me kaikki lakkasimme soittamasta, se oli niin vaikuttavaa. ”

” Vincen uniikki jalkatyöskentely sillä kappaleella… Niin ainutlaatuinen. Niin kiinnostava. Niin innovatiivinen. Se tyyppi oli tajuttoman kova soittaja. Kirjaimellisesti paras rumpali, jonka kanssa olen koskaan saanut soittaa ja minä olen sentään saanut työskennellä todella mahtavien rumpaleiden kanssa. Mutta kukaan ei ole parempi kuin Vince, ei millään. ”

Vinnie Paul kuoli kesäkuussa 2018 sydänlihasrappeuman aiheuttamaan sydänkohtaukseen.

Katso haastattelu alta:

 

Luetuimmat

Uusimmat