Pierce The Veil julkaisi albumin tiedot

Yhdysvaltalainen post-hardcore -yhtye Pierce The Veil julkaisee uuden albuminsa ”Collide With The Sky” heinäkuun 17. päivä Fearless Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi levyn biisilistan.

1. May These Noises Startle You In Your Sleep
2. Hell Above
3. A Match Into Water
4. King For A Day
5. Bulls In The Bronx
6. Props & Mayhem
7. Tangled In The Great Escape
8. I’m Low On Gas And You Need A Jacket
9. The First Punch
10. One Hundred Sleepless Nights
11. Stained Glass Eyes And Colorful Tears
12. Hold On Till May

Kommentoi julkaisua