Pietarsaari Open Air avaa ovensa myös alaikäisille

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.4.2022

Pietarsaaren keskuskentällä perjantaina 29.7.2022 juhlittavalle festivaalille aidataan oma ikärajaton alue. Toista kertaa järjestettävää Pietarsaari Open Air -festivaalia tähdittävät rockin legendat Deep Purple (UK), Accept (GER) ja Uriah Heep (UK).

Pohjanmaalaisia rockmusiikin ystäviä hellitään heinäkuussa, kun yli sata miljoonaa albumia uransa aikana myynyt brittiläinen rocksuuruus Deep Purple, saksalainen metallijätti Accept sekä ”Easy Livin’” ja ”Lady In Black” -hiteistään tunnettu Uriah Heep saapuvat tähdittämään toista kertaa järjestettävää Pietarsaari Open Air -festivaalia. Tähän asti festivaalille on myyty lippuja vain täysi-ikäisille, mutta tästä päivästä lähtien tapahtumaan myydään myös ikärajattomia lippuja.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

Olemme saaneet poikkeuksellisen paljon kyselyitä siitä, että voisivatko myös alaikäiset päästä Pietarsaari Open Air -festivaaleille. Halusimme vastata toiveeseen ja tarjota myös nuorille pääsyn festivaaleille. Niinpä suunnittelimme alueelle ikärajattoman alueen, josta on suora näkyvyys lavalle. Näiden ikärajattomien lippujen myynti alkaa tänään. Toivotammekin kaikki tervetulleeksi nauttimaan rokista ja mukavasta festaritunnelmasta ensi kesän Pietarsaari Open Air -tapahtumaan”, kertoo RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Pietarsaari Open Air järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2019, jolloin yli odotusten onnistunut festivaali keräsi yli 7 000 kävijää. Tuolloin Pietarsaaren keskuskentällä esiintyivät Europe, Whitesnake, Brother Firetribe ja One Desire. Kesällä 2022 Deep Purple, Accept ja Uriah Heep esiintyvät yhden illan aikana myös Tampereella Deep Purple In concert -nimisessä tapahtumassa torstaina 28.7.2022.

Pietarsaari Open Air 2022
Pietarsaaren keskuskenttä, Perjantai 29.7.2022 klo 15-01
Esiintyjät: Deep Purple, Accept ja Uriah Heep

Liput myy : lippu.fi ja Netticket

Liput alkaen 69,90€, lippu.fi. Normilipun lisäksi myyntiin tulee myös sekä priority- että vip-liput. Festivaaleillla on oma ikärajaton alue.