Pikapunk-yhtye Wateryltä musiikkivideo one shot -tyyliin

@ On The Rocks

Sairaan nopee ja värikäs Watery on julkaissut 24.5. ilmestyvältä neljänneltä julkaisultaan musiikkivideon kappaleesta ”Dressed to Lie”. Yhtyeen musiikkia on vaikea sanoin kuvailla, mutta lainaten erään kuulijan kommenttia uudesta sinkusta: ”Tämähän on kuin Mastodonin, Kvelertakin ja Convergen moniavioinen jälkikasvu alkaisi soittamaan progepunkkia.” Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis.

Orkesteri on nelihenkinen ja sijoittuu maantieteellisesti enimmäkseen Helsingin alueelle. Kuukausi sitten kelkkaan hyppäsi Jyväskylästä uusi vokalisoija, jonka primitiivisen räyhkeä punkärjyntä toi yhtyeelle sen kauan kaipaamaa raakuutta.

Musiikkivideolla kameran takana puuhasteli musiikkivideokonkari Konsta Vihavainen, jonka kädenjälki onkin päätä huimaavaa – ottaen huomioon, että videolla ei ole ainuttakaan leikkausta. ”Vuoden paras video”, eräskin totesi!

Levynteossa ei ole kauaa nokka tuhissut, sillä uusi laulaja, Eetu, liittyi orkesteriin vasta vähän reilu kuukausi sitten. Lepakkomiehen harmillisen vesivahingon vuoksi talon vakio-miksaajalta, Niikalta, löytyi kalenterista sopivasti aikaa hioa vaihteeksi studiokamaa, ja kauniisti on potikkaa väännetykin! Kuuden kappaleen ”Spring Sessions” -nimeä kantava EP julkaistaan 24.5.

Yhtye on lisäksi kovinkin tunnettu riehakkaasta liveshow’sta, josta on kirjoitettu mm. viime kesän Tuskan virallisten jatkojen jälkeen näin:

”Kolmen päivän Tuskan jälkeen väsymys ja Lost Societyn odottaminen meinasivat jo ruveta näännyttämään, kunnes lavalle saapui neljän nugetin älytön kombo, Watery. Nuorten itähelsinkiläisten keikalla ei sour creamia tarvittu, sillä meininki oli niin sekopäisen mieletöntä, että melkein pääruokakin unohtui. Kerrassaan herkullinen lämppäri. Kenties seuraavien jatkojen odotetuin annos.”
Elina Saarikoski, Kaaoszine

Tätä kaaosta voi todistaa seuraavan kerran Helsingissä Circuit Breaker Festeillä 25.5.

Kommentoi julkaisua