Pitkän linjan katurock-kopla Plastic Tearsin uusi musiikkivideo Kaaoszinen ensinäytössä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.3.2019

Pitkän linjan katurock-kopla Plastic Tears julkaisi kesäkuussa kolmannen albuminsa ”Angels With Attitude”. Bändin viimeisimmältä albumilta julkaistaan 29. maaliskuuta uusi video “Dark Passenger” -biisistä. Kaaoszine yhteistyössä bändin kanssa tarjoaa lukijoilleen videon katsottavaksi päivää ennen virallista julkaisua ja voit katsoa sen tästä:

“Dark Passenger kertoo mielen pimeästä puolesta ja persoonallisuuden jakautumisesta. Kun pimeä puoli saa sinut tekemään asioita, joita et haluaisi tehdä ja siitä, miten yrität päästä siitä irti. Biisi itsessään on rokkaavaa tykitystä ja psykiatri Nykäsen vähäeleiset, mutta paljonpuhuvat ilmeet kruunaavat videon. Video onkin tehty pilke silmäkulmassa viiltävästä aiheestaan huolimatta.” – Miqu December

Videon ohjasi ja editoi Eco Inkinen. Kuvaajina Mikke Strandberg, Juha Kinnunen ja Eco Inkinen. Psykiatrin pääosaa näyttelee kokenut näyttelijä Nauri Nykänen ja tanssivaa hahmoa Elina Laine.

”Angels With Attitude” -albumi julkaistiin kesäkuussa saksalaisen City of Lights Recordsin kautta ja levy on kerännyt loistavia arvosteluja ympäri maailman.

https://www.facebook.com/PlasticTears/

Luetuimmat

Uusimmat