Pitkän linjan oululaiset tapahtumajärjestäjät yhteistyöhön: Club Teatria ja Pro Piknik Festivals Oy yhteistyöhön

Club Teatria ja Pro Piknik Festivals Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on parantaa Pohjois-Suomen tapahtumatarjontaa paikallisten ammattilaisten voimin. Club Teatrian promoottori Marco Järvenpää kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

”Yhteistyö laajentaa meidän musiikkitarjontaa huomattavasti. Pääsemme yhdessä myös suunnittelmaan tapahtumia, joita Oulussa ei ole aikaisemmin tehty. Hartiat ovat nyt leveämmät.”

Club Teatria on skandinaavian suurin klubi, joka toimii Oulun Limingantullissa, osoitteessa Krouvintie 9. Club Teatria on aloittanut toimintansa vuonna 2005, Twisted Sisterin esiintyessä avajaisissa. Uusi Club Teatria avattiin nykyisiin tiloihin marraskuussa 2018. 4000-paikkainen Club Teatria mahdollistaa niin suuret massatapahtumat kuin intiimit yritystilaisuudetkin.

Rotuaari Piknikistä ja Pikkujoulu Piknikistä tunnettu Pro Piknik Festivals on järjestänyt tapahtumia Oulussa jo vuosikymmenten ajan. Festivaalien lisäksi Piknik tuottaa konsertteja ja klubikeikkoja. Piknik vahvistaa toimintaansa Teatrian yhteistyön myötä, ja marraskuun aikana onkin luvassa uusia julkistuksia.

Zivago tuo street food -ravintolan Club Teatrialle

Club Teatrialle saadaan paljon toivottua, laadukasta ruokatarjoilua sekä VIP-asiakkaille että permannon puolelle Zivago Street Food-myyntipisteessä.

Rennosta tunnelmasta ja uniikista sisustuksestaan tunnettu baari ja ravintola Zivago tarjoilee Oulun Kirkkokadulla laadukkaan juomavalikoiman lisäksi suolaisia ja makeita herkkuja kauden parhaista raaka-aineista ja lähiruokaa hyödyntäen. Viikonloppuja elävöittävät suositut pincho-perjantait ja erilaiset DJ-klubit.

Zivagon Club Teatrialle luoma street food -tyylinen Rokkimenu sisältää herkullisia pikaruoka-annoksia: tarjolla on liha- ja vegemukit, hodarit chiliwurstilla tai halloumijuustolla sekä liha- ja kasvismenut, joista riittää evästä isompaankin nälkään tai jaettavaksi kaverin kanssa. Rokkimenu on saatavilla Teatrialla aina Zivago Street Food -vaunun ollessa avoinna. Annokset ovat tilattavissa sekä permannolla että VIP-alueella pöytiin tarjoiltuna. VIP-vieraana voi vaihtoehtoisesti tilata myös juhlavamman Zivagon VIP-menun ennakkoon Club Teatrian yritysmyynnistä.

Club Teatrian toimitusjohtaja Mika Määttä uskoo yhteistyön kehittävän Club Teatrian palvelutasoa entisestään laadukkaan ruokatuotteen myötä:

”Tarjoamme asikkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua hyvän ja laadukkaan ruoan myötä. Tapahtumiin voi saapua hyvissä ajoin ja nauttia herkullisia aterioita pikaruuasta aina VIP-menuihin.”

Kuvassa: Mika Määttä, Ilpo Sulkala ja Marco Järvenpää

Kommentoi julkaisua