Plaguebreeder julkaisi ”Annihilation”-EP:n sekä musiikkivideon

Lahtelainen sinfonista extreme metalia soittava julkaisi uuden EP:n nimeltä ”Annihilation”. Bändi julkaisi myös musiikkivideon kappaleesta ”The Root Of Extinction”.

Bändi kommentoi:
”’The Root of Extinction’ -musiikkivideon biisi on eeppinen ja täynnä repivää raivoa. Kuvasimme soittovideon kaunistelemattomalla asenteella, koska halusimme lyödä katsojaa turpaan musiikkimme soittamisen tunteen raa’alla aggressiolla. ’The Root of Extinction’ on oodi ydintuholle.

’Annihilation’-EP yhdistää murskaavat blastbeatit, nopeat kitarasahaukset ja brutaalit laulusuoritukset sinfoniaorkesterin tuomionpäivän tunnelmaan. EP:llä on intron, videobiisien ’The Root of Extinction’ ja ’I Believe in Misanthropy’ lisäksi vanhempi, äärimmäisen nopea ja brutaali, sotateemainen ’Children of War’. EP:n päättää Plaguebreederin toistaiseksi pisin ja eeppisin biisi ’The Arrival of Fire’, jossa kuullaan aggressiivisen mätön rinnalla myös haikeampia melodioita ja suomenkielinen kertosäe. ’Arrival’ on kappale ekokatastrofien aiheuttamasta maailmanlopusta.”

Kommentoi julkaisua