Plaguebreeder – Unleash Hellfire

Plaguebreeder tulee Lahdesta ja soittaa aggressiivista death/black metallia. Bändin uusin promolätty kantaa nimeä ”Unleash Hellfire” ja sisältää kolme biisiä.

Death/Black metallin alle ei kovin moni bändi mene, mutta Plaguebreederin voisi laittaa myös samaan karsinaan kuin Deathchainin. Luvassa on siis taitavaa kitarointia, nopeaa tempoa ja äkäistä vokalisointia. Bändin uusin promo esittelee hyvin valmiin kuuloisen bändin, jonka aggressiivinen musiikki tempaisee heti mukaansa. Biiseissä on sopivasti ”tarttumapintaa”, ja ne jaksaa kuunnella useammankin kerran.

Soundillisesti ”Unleash Hellfire” on todella laadukas, ja varsinkin pinnassa nakuttavat rummut ansaitsevat maininnan. Kitarat soivat myös komeasti, ja niissä black metal -elementit ovat eniten pinnassa. Soittimet on soitettu taitavasti ja vokalistin räkäinen ulosanti sopii bändin musiikkiin todella hyvin. Basso voisi ehkä olla enemmän pinnassa, mutta se puute ei maailmaa kaada. Oikeastaan ainut vika lätyllä on se, että se alkaa liian tiukalla biisillä ja loput kaksi biisiä eivät pääse ihan samalle tasolle. Toisena tuleva ”Judgement Day” kärsii hiukan tylsähköstä säkeestä, johtuen ehkä hitaammasta temposta. Promon päättävä ”Swarm” toimii ihan hyvin, mutta lätyn avaava ”Armageddon Hellfire” potkii todella mallikkaasti. Biisistä tihkuu aggressiivisuutta ja alkukantaista raivoa.

Loppuun voisin mainita, että Plaguebreeder on kasattu soittaa mm. MMD, Necropsyn ja Inferian miehistöstä, joten soittotaito on myös livenä kohdillaan. Hatunnoston arvoinen teos ja toivottavasti törmään bändiin tulevaisuudessakin.

8/10

Kappalelista:
01. Armageddon Hellfire
02. Judgement Day
03. Swarm

http://www.myspace.com/plaguebreeder

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: