Planet Case lämmittelee lauteet Sunrise Avenuelle bändin tulevalla Telia 5G Areenan keikalla

Planet Case esiintyy lämppärinä Sunrise Avenuen keikalla Helsingissä Telia 5G Areenalla 15. kesäkuuta. Planet Case valikoitui lämppäriksi Sunrise Avenuen ja Radio Novan yhdessä toteuttamassa kilpailussa, jossa haettiin sopivaa sainaamatonta artistia avaamaan ilta stadionilla Töölössä.

Aiemmin muun muassa Satellite Storiesia lämmitellyt Planet Case valikoitui 118 tasokkaan artistin joukosta. ”Ihan sairaan hyvää musaa ja sairaan hyvä meininki”, toteaa Samu Haber tutustuttuaan Planet Caseen.

Planet Case on keskittynyt keväällä pääasiassa uusien kappaleiden kirjoittamiseen. Yhtye on haltioissaan saamastaan tunnustuksesta ja mahdollisuudesta: ”Uran suurin keikka tulossa ja fiilikset on aivan katossa. Ollaan tehty nyt pari vuotta tosi paljon hommia ja samalla kehitytty valtavasti. Me ollaan nyt valmiita stadionille!”

Sunrise Avenuen ja Planet Casen lisäksi Telia 5G Areenan lavalla nähdään LEO.

Voit tutustua yhtyeen musiikkiin tästä:

www.planetcasemusic.com
www.instagram/planetcasemusic
www.facebook.com/planetcasemusic

Planet Case on viisihenkinen elektronisin vaikuttein sävytettyä pop-rockia soittava kunnianhimoinen yhtye, jonka musiikissa voi kuulla vaikutteita mm. Imagine Dragonsin ja The 1975:n musiikista.

Kommentoi julkaisua