Plastic Tearsin tuore pitkäsoitto nyt kuunneltavissa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 26.3.2021

Stadin ikirokkarit Plastic Tears näyttää olevan luovalla polulla julkaistessaan uuden albuminsa. Albumi on nimeltään ”Anthems for Misfits”. Itseironiaako? Tiedä häntä.

Vuonna 2018 julkaistun ”Angels with Attitude” -levyn myötä rocklehdet, kriitikot ja mediat ympäri maailmaa kehuivat kilpaa levyn maasta taivaisiin. Nähtäväksi jää mihin ”Anthems for Misfits” yltää. Plastic Tearsin edellisillä levyillä on ainakin musiikillinen taso ollut korkealla. Nyt yhtye on solminut levytyssopimuksen italialaisen Wormholedeath Recordsin kanssa.
Tulevalla albumilla kuullaan varsin toimivaa rock’n’rollia monissa eri sen merkityksissä ja tämä onkin yhtyeen uran monipuolisin tuotos. Albumi jatkaa periaatteessa samalla katurock- ja punklinjalla, vaikka mukana onkin popimpia melodioita ja toisaalla sitten taas synkempiä sävyjä. Kuten moni jo hyvin tietääkin, sitä voi varmasti odottaakin jo kohta kolme vuosikymmentä toimineelta Plastic Tearsilta. Toisin sanoen, luvassa on paketti joka ei jätä kuuntelijaansa rauhaan, etenkään vannoutuneita rock ihmisiä. Levyn on tuottanut Sammy Aaltonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy