Poets Of The Fall julkaisi Aleksanterin teatterissa kuvatut akustiset sessionsa yksissä kansissa

Helsinkiläinen rock-yhtye julkaisi juuri ”Alexander Theatre Sessions” -livealbumin. Kokoelma sisältää akustisia versioita bändin kappaleista, jotka on kuvattu viimeisen vuoden aikana Helsingissä Aleksanterin teatterissa. Yhtye on julkaissut joka kuukausi Youtubeen uuden kappaleen, ja loppuhuipennus sekä täysi kokoelma yksissä kansissa saatiin kuultavaksi tänään. Laulaja Mikko Saaresto sanoo:

”Alunperin oli tarkoitus tehdä ihan vaan kännykällä videoita YouTube-kanavalle, mutta jotenkin se meille tyypilliseen tapaan sitten paisui ihan tällaisiin mittoihin. Ehkä tuo tämän vuoden juttu olikin sitten vasta ensimmäinen tuotantokausi.”

”Kuluneen vuoden aikana Aleksanterin Teatteri Sessiot -projekti on ollut loistava tapa meille pysyä yhteyksissä meidän kuuntelijoiden kanssa. Joka kuukausi, aina uuden jakson ensi-illan yhteydessä, olemme järjestäneet live chatin fanien kanssa. Niihin on yhtäaikaisesti osallistunut valtava määrä ihmisiä ympäri maailmaa, aikavyöhykkeistä ja kellonajoista piittaamatta. Se on ollut todella hienoa.”

”Projekti alkoi viime vuonna ja kun vuoden 2020 alussa ilmestyneiden kahden ensimmäisen jakson jälkeen kaikki paikat menivät kiinni pandemian vuoksi, videoissa näkyvä tyhjä teatteri tuli yhtäkkiä hyytävän ajankohtaiseksi.”

Sarjan viimeisen osan näet alta:

Kommentoi julkaisua