Pop punk -yhtye Rusted Hearts julkaisi uuden kappaleensa ”Pages”

Yhdysvaltojen Ohiosta lähtöisin oleva pop punk -yhtye julkaisi uuden kappaleensa. Kappale on nimeltään ”Pages”, ja se on yhtyeen ensimmäinen uusi single vuonna 2021. Vielä ei ole tietoa siitä, aikooko yhtye julkaista vuoden aikana uutta albumia tai lyhytsoittoa.

”Kappale on täynnä nostalgiaa, ja se on tarpeeksi rohkea ollakseen rehellisen tunteellinen. Kappale kertoo siitä tunteesta, kun on jämähtänyt paikoilleen. Se kokee sympatiaa epämotivaation tunteita kohtaan silloin, kun tuntuu siltä, että mikään mitä teet ei ole oikein, etkä koe liikkuvasi eteenpäin”, yhtye kuvailee uutta singleään.

Bändi on maininnut esikuvikseen muun muassa Jimmy Eat Worldin, Armor For Sleepin sekä Failuren. Tavoitteenaan yhtyeellä on itsensä mukaan tehdä tunteellista musiikkia, joka käsittelee eri aiheita rehellisesti.

Rusted Hearts on julkaissut urallaan joukon singlejä sekä kolme lyhytsoittoa, joista viimeisin on vuonna 2020 ilmestynyt ”Waiting Room”. Kyseinen lyhytsoitto sisältää yhteensä kuusi kappaletta. Lyhytsoiton kappaleet kertovat bändin mukaan menetystä ja surua.

Kommentoi julkaisua