Pop-tähti Miley Cyrus vihjaa aikovansa julkaista rock-albumin marraskuussa

Yhdysvaltalainen pop-tähti on vihjannut Twitterin välityksellä aikovansa julkaista albumillisen rock-musiikkia. Cyrus vastasi twiittiin, jossa kirjoitettiin ”Girls don’t want boyfriends, girls want Miley Cyrus to release an entire rock album”, eli suomeksi ”Tytöt eivät halua poikaystävää, he haluavat Miley Cyruksen julkaisevan rock-albumin”. Tähän Cyrus vastasi vihjailevasti, että ”Fuck yes! Your wish is my command, baby”, eli suomennettuna ”Vittu kyllä! Tahtosi on lakini, baby”.

Cyrusilla on kuin onkin uusi albumi tuloillaan. Laulaja on nimittäin julkaisemassa marraskuun 27. päivä uuden albumin ”Plastic Hearts”. Facebookissa Cyrus on kuvaillut levyä ”(uudeksi) aluksi”. Levyllä kuullaan laulua myös Fleetwood Macin Stevie Nicksilta ja se sisältää coverit rockyhtye Blondien kappaleesta ”Heart of Glass” sekä The Cranberriesin kappaleesta ”Zombie”. Yksi levyntuottajista on myös Andrew Watt, joka on tuottanut Ozzy Osbournen viimeisimmän albumin. Cyrus itse on maininnut levyn musiikillisiksi vaikuttajiksi Britney Spearsin sekä Metallican.

Laulaja on lisäksi kertonut työstävänsä kokonaista albumillista täynnä Metallica-covereita. Laulaja kertoi asiasta Interview Magazinen haastattelussa.

”Olemme työstäneet Metallica-cover-albumia, jota teen täällä. Olemme olleet niin onnekkaita voidessamme luoda taidetta kaiken tämän keskellä. Aluksi se ei tuntunut inspiroivalta, mutta nyt olen liekeissä,” laulaja kertoo viimeaikaisista puuhistaan.

Kommentoi julkaisua