Kuva: Sami Hartikainen / Skull Shutter Images

Porilainen Serpico julkaisi ison voimaballadin videon kera tulevalta albumiltaan

Kirjoittanut Satu Haiko - 20.1.2022

Porilainen hard rock -yhtye Serpico on julkaissut musiikkivideon ”Dark Energy” -kappaleeseen, joka edustaa klassista voimaballadiosastoa. Biisi löytyy myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta ”The Chosen Four” -albumilta, jonka on tuottanut ja äänittänyt Anssi Kippo.

Astia-studion maestro kommentoi singleä seuraavasti:

”Yleensähän tällaiseen slovariin kasataan palapelin tavoin valtava kitaravalli, äänitetään kymmeniä taustalauluraitoja sekä vähintään yhtä monta syntikkaa. Tässä tapauksessa päätimmekin ottaa aivan vastakkaisen lähestymistavan, sillä mukana on vain kaksi rytmikitaraa ja kosketin- sekä lauluraitojakin on kumpaisiakin vain yksi.  Mielestäni lisäraidat olisivat vain vähentäneet biisistä nyt välittyvää taikaa.”

Yhtyeen laulaja Vee Dour tiivistää singlen tekstien keskeisen idean:

”Kappaleen sanoituksissa pohditaan, kuinka pienistä ainesosista saa luotua jotakin näin suurta pimeästä energiasta muodostuvaa.”

Katso alta Ville Juurikkalan ohjaama ”Dark Energy”-musiikkivideo:

Yhtye on myös solminut managerointi- ja keikkamyyntisopimuksen tunnetun englantilaisen Denise Dalen kanssa, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti edustamistaan artisteista kuten Yngwie Malmsteen, Michael Schenker, Amaranthe, Cinderella, Dokken sekä monet muut.

Kokoonpano:

Vee Dour – laulu
Snake – kitara & taustalaulu
Matt Gee – basso
Jani Serpico – rummut & taustalaulu

Seuraa yhtyettä:

https://www.facebook.com/pg/serpicoroxx/
http://www.serpicoband.com/
https://www.instagram.com/serpico_official/

Luetuimmat

Uusimmat