Porilaista raskasta rockia: Serpicolta uusi musiikkivideo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 23.1.2018

Porilainen raskasta rockia soittava Serpico on julkaisemassa maaliskuun 9. päivä seuraavaa ”Rock Tattoo” -nimistä albumiaan. Yhtyeen tulevalta albumilta on nyt julkaistu Riikassa, Latviassa kuvattu musiikkivideo ”Lightning Thunder Baby” -kappaleesta. Voit katsoa lopputuloksen tästä:

Yhtye on kertonut videostaan seuraavaa:

”Keikkapaikka oli luonnollisesti luvannut Serpicolle majoituksen paikallisessa hostellissa. Pidemmän etsinnän jälkeen lopulta bändi löysi majapaikan pikaruokaravintolan yläkerrasta. Neuvottelutaidot kuitenkin joutuivat koetukselle kun bändi joutui vakuuttamaan hostellin tiskin takana olleen elokuvamaisen hahmon, hieman vanhemman herrasmiehen, siitä että asia on todellakin varmistettu ja heille on varattu majoitus kyseisestä paikasta. Majoitustilojen suihkutilat jatkoivat elokuvamaisen atmöksen luomista sysimustan liejun noustessa lattiakaivosta ja suihkuveden muuttueassa yllättäen epäilyttävän ruskeaksi.

Sinänsä itsessään ihan onnistuneen keikan jälkeen bändi taas suuntasi takaisin majapaikaansa lepäämään ennen seuraavan päivän siirtymistä. Yöllä kuitenkin tapahtui muistiin syöpynyt herätys, kun aiemmin esitelty hostellin herrasmies oli ilmestynyt bändin jäsenten sänkyjen viereen tarkkailemaan heitä ja polttelemaan tupakkaansa. Kunhan soittajat olivat selvinneet pahimmasta paskahalvauksestaan, niin he saivat suostuteltua hostellihahmon siirtymään huoneesta pois. Sen ja oven barrikoinnin jälkeen bändi pääsi jatkamaan uniaan.

Kokemus hostellihahmon kanssa kuitenkin kehittyi sen verran vahvasti kyseistä reissua leimaavaksi kokemukseksi, että Serpico koki aiheelliseksi myös esittää hänelle kiitokset videon lopputeksteissä.”