Porispere, valokuva: Eevamaija Virtanen

Porispere julkisti lisää esiintyjiä: Stam1na vahvistamaan festivaalin ohjelmistoa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.2.2024

Porin Kirjurinluodolla 13. kertaa järjestettävä Porispere-festivaali iskee nyt lisää kortteja pöytään ja julkistaa tulevan kesän iloisen linjattoman ohjelmistonsa lähes kokonaisuudessaan. Samalla julkistamme päiväkohtaiset artistit.

Ajankohtaisin julkistus on UMK-voittaja ja Suomen tuore euroviisuedustaja, ysäridance-komeetta Windows95man, jonka ”No Rules” -hitti raikaa nyt pitkin poikin Suomea. Pitkään odotettu merkkitapaus on myös rakastetun laulaja–lauluntekijän ja tunteiden tulkin Samuli Putron saapuminen Porispereen ensimmäistä kertaa.

Lisäksi esittelemme ylpeinä parin viime vuoden aikana kotimaisen popin kärkinimiin nousseen Arpan. Omaperäisen ja groovaavan popin taituri on julkaissut kaksi arvostelu- ja myyntimenestykseksi noussutta albumia: ”Kinovalon alla” (2021) ja ”Valeria” (2023).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Metalli- ja punk-osastolla kansaa saapuvat ravistelemaan kestosuosikit Stam1na ja Huora. Vaihtoehtorockin, elektronisen popin, rapin ja indien ystäviä kiinnostavia nimiä riittää puolestaan Ruusuista Aavikkoon, Radiopuhelimiin, Julma Henriin ja Jukka Nousiainen Trioon. Jokaiselle on tarjolla jotakin – tai oikeastaan vaikka mitä!

Early Bird-tarjous voimassa 1.4. asti.

Liput myy Ticketmaster.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Pe 2.8.
Arppa
Battle Beast
Cradle Of Filth (UK)
Don Huonot
Jukka Nousiainen Trio
Karri Koira
Kingston Wall by JJylli & Kuoppis
Lost Society
Stam1na
Windows95man

La 3.8.
Aavikko
Haloo Helsinki!
Huora
Julma Henri
Kwan
Lauri Tähkä
Maija Vilkkumaa
Radiopuhelimet
Royal Republic (SWE)
Ruusut
Samae Koskinen
Samuli Putro
Sexmane
Sonata Arctica

Luetuimmat

Uusimmat