Porisperen aikataulut julki: The Exploitedin keikka siirtyy ensi vuoteen

The Exploited

Porispere-festivaalin aikataulut on nyt julkistettu. Festivaali käynnistyy perjantaina 4. elokuuta rouheasti Jouni Hynysen johtaman Kotiteollisuuden keikalla klo 16.45 ja päättyy odotettuun JVG-duon odotettuun bilesettiin sunnuntai-iltapäivänä. Niiden väliin mahtuu tuntikaupalla hyvää musiikkia yli 30 kotimaisen ja ulkomaisen huippunimen voimin.

Valitettavasti The Exploited -solistin Wattien Buchanin sairausloma piteni, ja bändi joutui siirtämään tälle kesälle kaavaillun keikkansa vuoden 2018 Porispereen. Joten jos positiivisesti ajatellaan, niin ensi vuoden ensimmäinen kiinnitys on jo tehty! Paikkaamaan tulee vuonna 1975 Englannissa perustettu punk-retkue Sham 69, joka tunnetaan muun muassa If The Kids Are United -hitistään.

Aiempaa isommat lavat

Jo seitsemättä kertaa järjestettävän Porisperen aluetta on jälleen muokattu tarkalla harkinnalla. Suurimmat muutokset festarivieraan näkökulmasta ovat kakkoslavan eli Energia-lavan asettelu ja kolmoslavana toimiva suuri Sirkusteltta.

”Kakkoslavan bändit ovat jo kahtena aiempana vuonna täyttäneet lava-alueen äärimmilleen, joten nyt käänsimme lavan uuteen suuntaan ja otimme ison teltan pois sen ympäriltä. Näin saamme lisää tilaa ja viihtyvyyttä Energia-lavalle”, kertoo tapahtuman tuottaja Jouni Wallin.

Myös Sirkusteltta on kooltaan aiempia isompi ja antaa puitteet väkeville festarikokemuksille. Alueelta löytyy myös festarisauna, viihtyisät ja kattavat ravintola-alueet sekä hengailupaikat akkujen lataamista varten.

Helppoa ja maistuvaa ruokaa

Alueen ruokapalveluissa on tänä vuonna panostettu helppoon ja maistuvaan festariateriointiin. JJ´s BBQ nyrjäytti porilaisten makunystyrät viime vuonna oman savustuspisteensä tuotteilla niin hienosti, että tuotteet myytiin loppuun ennen festivaalin päätöstä. Porilaisten suureen tietoisuuteen viime vuonna nimenomaan Porisperessä ponnahti Turo’s Heavy Kebab, joka jatkaa nyt maistuvaa, selkeää ja mutkatonta street food -linjaansa.

Porilainen Blind Burger tekee ensiesiintymisensä Lokkilavan tienoilla, ja burger-kokit ovatkin luvanneet huipputuotteita omaan tuttuun tyylinsä. Lisäksi paikalla on Chilibun Goes Mexicon mausteisempaa ruokaa tarjoava keittiö, Kivikylän Porilaisbaari, Porriitton herkulliset tacot ja burritot, Torreron festarikattaus ja totta kai ikisuosikki Mummolan lättyjä ja kaffetta!

Porispere Porin Kirjurinluodossa 4.–6. elokuuta.

www.porispere.fi

Festivaaliohjelma – ja aikataulut:

www.porispere.fi/ohjelma.php

Kommentoi julkaisua