Post-punk -yhtye High Vis julkaisi ”Mob LDA” -singlen – uusi albumi ulos vuoden lopulla

Kirjoittanut Teemu Hakala - 12.6.2024

Brittiläinen post-punk -yhtye High Vis on julkaisemassa seuraavaa albumiaan tämän vuoden loppupuolella ja on nyt julkaissut ensimmäisen singlen nimeltään ”Mob DLA”. Voit kuunnella kappaleen alta.

”Mob DLA” on ensimmäistä uutta materiaalia sitten viime vuonna ilmestyneen ”Forgot to Grow” -singlen. Uusi albumi tulee olemaan järjestyksessään vuonna 2016 perustetun yhtyeen kolmas ja jatkoa vuonna 2022 ilmestyneelle ”Blending” albumille.

”Vuosikausia jatkuneilla julkisten palvelujen leikkauksilla on ollut tuhoisa inhimillinen vaikutus Yhdistyneen kuningaskunnan yhteisöihin. Ihmisten on pakko perustella avuntarpeensa ja joutua kestämään epäinhimillisiä testejä, jotta voidaan valvoa, ovatko he oikeutettuja tukeen usein elinikäisten vammojen vuoksi. Syrjäytyneet yhteisöt on jätetty selviytymään omillaan, minkä jälkeen niitä on mustamaalattu tiedotusvälineissä kohdennetuissa mustamaalauskampanjoissa. Tämä kaikki tapahtuu poliittisen ja teollisen eliitin ja heidän ystäviensä jatkuvasti kasvavien bonusten ja palkkojen varjossa. Olen nähnyt tämän omassa perheessäni. Ihmisten stressi ja ahdistus, kun he vain yrittävät löytää tilaa maailmassa, joka tuntuu yhä enemmän olevan heitä vastaan suunniteltu, on käsin kosketeltavissa. Ja kaiken tämän kautta olen nähnyt yhteisöllisen toiminnan voiman jatkuvan laiminlyönnin edessä.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy
Kertoo vokalisti Graham Sayle