Postikortteja Helvetistä

Postikortteja Helvetistä 2013 on Timi Lexikonin ja Mikko Varjamon (Five Star Hell, Black Crows Break the Silence) terapiaprojekti. He julkaisivat toissa perjantaina YouTubessa ensimmäisen biisinsä ”Luunväri”, feat. Emily Porcelain. Miehillä on tällä hetkellä tarkoitus julkaista kappale kerrallaan eri feat.-artistien kanssa, ilman sen suurempia tulevaisuuden suunnitelmia.

Musiikki on ottanut vaikutteita witch housesta amerikanmaalta, sekä perinteisemmästä rapista, ja metalcoresta Mikon huutojen ja örinöiden myötä. Luunväri-kappaleen kertosäkeessä on myös selkeitä pop-vaikutteita.

Lexikon on tunnettu positiivisista radiohiteistään (mm. Perhosefekti, Moon kuu, Siivet auki), ja tämän projektin myötä miljoonia kuunteluja YouTuben ja Spotifyn puolella kerännyt rap-artisti pääsee avaamaan synkempiäkin syövereitä aivoistaan. Varjamo taasen kirjoittaa omalle bändilleen, sekä muille artisteille englanniksi, joten kotimaisten sanoitusten tuottaminen on hänelle mukavaa vaihtelua.

Postikortteja Helvetistä voi suositella sellaisille kuulijoille, jotka etsivät jotain uutta, tai ovat kuunnelleet rapin alalajia witch housea englanninkielisenä. Tietyllä tapaa tämä saattaa upota jopa synkemmän ja maalailevan metallin ystäville. Valot pois, parvekkeelle pimeään syysiltaan, ja kynttilä palamaan. Siinä kaverit tälle musiikille. Seuraava kappale on odotettavissa vielä lähikuukausina, ja luvassa saattaa olla yllättäviäkin feat-artisteja.

Kommentoi julkaisua